Pristupite programu osnovnog i/ili srednjeg obrazovanja za odrasle u P.U. Centar za obrazovanje odraslih “Hartmann und Mayer” Brčko distrikt BiH, kako biste sigurno i kvalitetno ostvarili svoje planove za napredniju budućnost. Budite polaznik jedinstvenog Centra za obrazovanje odraslih na Zapadnom Balkanu i steknite priznate diplome od akreditovane ustanove koje će pored službenih jezika biti izdate i na njemačkom jeziku, te kao takve konkurentne kako na tržištu zemalja Zapadnog Balkana, tako i u zemljama njemačkog govornog područja.

Pored renomiranih i pomno odabranih partnerskih firmi i ustanova, kod kojih se izvodi praktična i stručna nastava, na kojoj je i stavljen akcenat, sigurno i uspješno do sticanja željenog zvanja, pratiti će Vas i stručni saradnici – predavači sa višegodišnjim iskustvom.

Samo kod nas, dok stičete željene kvalifikacije možete istodobno koristiti i pogodnosti za naše polaznike te pristupiti kursevima njemačkog jezika, namjenski osmišljenih za odrasle polaznike. Posebno ističemo besplatno članstvo svim našim polaznicima u ALUMNI Centru za karijerno usmjerenje i usavršavanje koje će Vam omogućiti da već u toku pohađanja nastave dođete do željenog posla kako na području država Zapadnog Balkana, tako i kod naših partnerskih ustanova u ostatku EU. Ne oklijevajte, prijavite se već danas i osigurajte si priznate kvalifikacije i kvalitetniju budućnost.

Za puni tekst javnog poziva, slijedite ovaj LINK