16Sep/21

JAVNI KONKURS ZA OSNOVNO I SREDNJE OBRAZOVANJE ODRASLIH

Pristupite programu osnovnog i/ili srednjeg obrazovanja za odrasle u P.U. Centar za obrazovanje odraslih “Hartmann und Mayer” Brčko distrikt BiH, kako biste sigurno i kvalitetno ostvarili svoje planove za napredniju budućnost. Budite polaznik jedinstvenog Centra za obrazovanje odraslih na Zapadnom Balkanu i steknite priznate diplome od akreditovane ustanove koje će pored službenih jezika biti izdate i na njemačkom jeziku, te kao takve konkurentne kako na tržištu zemalja Zapadnog Balkana, tako i u zemljama njemačkog govornog područja.

Pored renomiranih i pomno odabranih partnerskih firmi i ustanova, kod kojih se izvodi praktična i stručna nastava, na kojoj je i stavljen akcenat, sigurno i uspješno do sticanja željenog zvanja, pratiti će Vas i stručni saradnici – predavači sa višegodišnjim iskustvom.

Samo kod nas, dok stičete željene kvalifikacije možete istodobno koristiti i pogodnosti za naše polaznike te pristupiti kursevima njemačkog jezika, namjenski osmišljenih za odrasle polaznike. Posebno ističemo besplatno članstvo svim našim polaznicima u ALUMNI Centru za karijerno usmjerenje i usavršavanje koje će Vam omogućiti da već u toku pohađanja nastave dođete do željenog posla kako na području država Zapadnog Balkana, tako i kod naših partnerskih ustanova u ostatku EU. Ne oklijevajte, prijavite se već danas i osigurajte si priznate kvalifikacije i kvalitetniju budućnost.

Za puni tekst javnog poziva, slijedite ovaj LINK

18Sep/19

POSLOVI U NJEMAČKOJ!

POSAO ZA RADNIKE SA ZAPADNOG BALKANA SA EU BORAVIŠNOM DOZVOLOM / EU DRŽAVLJANE

Za potrebe njemačkih partnera u SR Njemačkoj, potražujemo radnike.

Naše usluge su za Vas BESPLATNE. Nemate nikakvih financijskih obaveza prema nama niti prema poslodavcima.

Tražite zaposlenje u Njemačkoj (sa i bez poznavanja jezika)

Već ste u EU i tražite bolje uvjete i bolju plaću?

MI IMAMO RJEŠENJE ZA VAS
Prijavite se ODMAH ON-LINE 24H

ONLINE PRIJAVA [ KLIK ]

Ili se informišite putem E-maila: jobs@hartmannundmayer.eu,
telefon: +387 49 951 419, faks: +387 49 951 418
odnosno GSM/Viber: +387 63 198 500, +385 95 8237 820.

Sretno/ Viel Glück

Pogledajte našu galeriju sa aktuelnim poslovima